< Palaa

Alertum Oy tiedottaa: Alertum nostaa työturvallisuutta laskemalla vihreän kortin hintaa)


29.12.2016

http://alertum.mynewsdesk.com/pressreleases/alertum-nostaa-tyoeturvallisuutta-laskemalla-vihreaen-kortin-hintaa-1713158

Monien tuntema vihreä kortti eli työturvallisuuskortti saadaan kahdeksan tunnin työturvallisuuskoulutuksesta. Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Korttimenettely on laadittu aikoinaan teollisuuden yhteisille työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille ja meriteollisuudelle.


"Olemme kouluttaneet työturvallisuutta jo viiden vuoden ajan ja olemme huomanneet, että työturvallisuuskorttikoulutuksen tavoite linkittyy voimakkaasti Alertumin visioon, joten päätimme tehdä jotain poikkeavaa", kertoo Alertum Oy:n toimitusjohtaja Riku Aho. Koulutuksen tavoitteena on pyrkiä vähentämään työtapaturmia ja vaaratilanteita sekä herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön osaamiseen. Nämä tavoitteet johtavat suoraan Alertumin vision mukaiseen turvalliseen yhteiskuntaan, joka rakennetaan osaamisen kehittämisellä.

"Alertumin visiona on luoda osaamisella maailman turvallisin yhteiskunta, joten työturvallisuuskorttikoulutus on nyt se koulutus, jolla haluamme vision tavoittelemisen konkreettisesti aloittaa", Aho huomauttaa. "Työturvallisuuskoulutuksen hinnan pitäisi meidän mielestämme olla sellainen, että kaikilla on mahdollisuus osallistua koulutukseen, vaikka yksityishenkilönä. Onneksi pystymme tällaisen muutoksen hinnoitteluun tekemään."

Alertum laskee työturvallisuuskorttikoulutuksensa hintaa vuoden alusta. Alkuperäinen hinta oli 120 euroa, kun 1.1.2017 lähtien työturvallisuuskorttikoulutuksen saa kahdeksallakymmenellä eurolla.

Klikkaa linkkiä ja lue koko artikkelimme uutishuoneestamme...