Ensiapukoulutus 16h, Webinaari, 15.-16.2.2021

https://www.alertum.fi/koulutukset/ensiapukoulutus-16h/

Järjestäjä: Alertum Oy
Järjestetään: 15.2.2021 - 16.2.2021
Avoin toteutus
Osoite: Webinaari
Kuvaus:

Ensiapukoulutus 16h opettaa ne käytännön perustiedot ja -taidot, jotka jokaisella kansalaisella olisi hyvä olla. Koulutuksissa painotetaan erityisesti käytännönläheisyyttä ja harjoittelua teorian lisäksi. Ensiapukoulutuksessa muun muassa opit kylkiasentoon kääntämisen, elvyttämisen sekä verenvuodon tyrehdyttämisen. Koulutuksissa harjoitellaan myös sydäniskurin käyttöä.

Koulutus sopii kaikille taitoihin katsomatta. Jos ensiapukortti 16h on päässyt vanhentumaan, tulee Ensiapukoulutus 16h suorittaa uudestaan, mikäli Ensiapu 16h -pätevyys halutaan pitää voimassa. Jos osallistujalla on ennestään SPR:n myöntämä EA1-pätevyys, voi vastaavan pätevyyden kerrata kerran Alertumin neljän tunnin ensiapukoulutuksessa tai kahdeksan tunnin ensiapukoulutuksessa kolmeksi vuodeksi, jonka jälkeen 16 tunnin koulutus on suoritettava uudestaan. Kertauksen myötä saat Alertumin myöntämän Ensiapukortti 16h:n EA1-kortin tilalle.

Tietoa Ensiapukoulutuksesta (16h)

Koulutus kestää kuusitoista (16) tuntia. Koulutus jaetaan kahdelle päivälle, molempina päivinä 8 tuntia opetusta.
Koulutuksen hinta on 189 e + alv. Avoimen koulutuksen hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit, lounas ja ensiapukortti koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta.
Osasta koulutuksia on mahdollista saada kaksi (2) kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintää. Ammattipätevyysmerkintä veloitetaan erikseen.
Ensiapukoulutuksen (16 h) sisältö
  • toiminta onnettomuus tai sairaskohtauksen sattuessa
  • tajuttoman ensiapu
  • elvytys
  • suuret verenvuodot ja sokin tunnistaminen
  • vieras esine hengitysteissä
  • erilaiset haavat ja palovammat
  • nyrjähdykset, venähdykset, murtumat ja päävammat
  • sairaskohtaukset
  • myrkytykset
Ensiapukortin päivittäminen
On suositeltavaa, että kolmen vuoden välein kerrataan ensiaputaitoja ensiapukoulutuksessa. Ennen vuotta 2020 myönnettyihin SPR:n ensiapukortteihn kirjoitettiin päivämäärä, johon asti pätevyys on voimassa. Koska ensiapukoulutuksia ei ole aina tarjolla juuri sille ajankohdalle kuin korttiin on merkitty, hyväksytään kohtuullinen aika kortin vanhenemisen jälkeen (noin kuukausi) ja pätevyyden saa siitä huolimatta päivitettyä. Pidä siis huolta, että päivität ensiaputaitojasi säännöllisesti ensiapukoulutuksessa. Vuodesta 2020 eteenpäin Alertumin ensiapukortit ovat voimassa kortissa mainitun kuukauden viimeiseen päivään asti, eikä enää hyväksytä joustoa kortin vanhentumisen suhteen.
Ensiapukoulutuksen 16h voi päivittää yhden kerran joko neljän tai kahdeksan tunnin ensiapukurssilla. Kun lyhyt ensiapukoulutus on kertaalleen käyty, tulee suorittaa kaksipäiväinen ensiapukoulutus 16h, jotta Ensiapukortti 16h pysyy voimassa.
Hintatiedot: 189 + alv
Opetuskieli: Suomi
Kurssin sivu: www.kurssihaku.fi/kurssit-ja-koulutus/ensiapukoulutus-16h-webinaari-15.-16.2.2021/191550
QR Code generator

kurssihaku.fi - Suuntana osaamiseen

©Positive Productions Oy