Tieturvallisuuskoulutus, Webinaari, 24.2.2021

https://www.alertum.fi/koulutukset/tieturvallisuuskoulutus/

Järjestäjä: Alertum Oy
Järjestetään: 24.2.2021 - 24.2.2021
Avoin toteutus
Osoite: Webinaari
Kuvaus:

Tieturvallisuuskoulutus on suunnattu kaikille tiellä ja liikenteessä työskenteleville henkilöille. Koulutuksen kohderyhmiä ovat ensisijaisesti infra- ja kuljetusalojen työntekijät ja työtä johtavat esimiehet.

"Eri toimialoilla, mutta samassa työympäristössä työskentelevien yhteispeli ja ymmärrys toistensa tekemisestä on ensiarvoisen tärkeää, jotta vaaratilanteilta ja onnettomuuksilta voidaan välttyä."

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien turvallisuusosaamista sekä lisätä tietoisuutta erilaisten tiellä tapahtuvien töiden riskeistä, soveltuen niin kokeneille ammattilaisille kertaukseksi kuin myös uransa alussa oleville peruskoulutukseksi. Opetustapa on vuorovaikutteinen ja asiat käsitellään käytännönläheisesti.

Koulutus ei korvaa Väylän Tieturva 1 -korttikoulutusta, eikä tästä koulutuksesta myönnetä Tieturva 1 -pätevyyttä. Koulutuksesta on kuitenkin mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyysmerkintä.

Tietoa Tieturvallisuuskoulutuksesta
Koulutus kestää seitsemän (7) tuntia.
Koulutuksen hinta on 99 e + alv. Hintaan sisältyy materiaalit sekä hyväksytystä suorituksesta Alertumin tieturvallisuuskortti toimitettuna. 
Osasta koulutuksia on mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä. Ammattipätevyysmerkinnästä veloitamme viranomaiskulun 10 e (alv 0 %) sekä käsittelykulun 4 e (+ alv 24 %).
Tieturvallisuuskoulutuksen sisältö
  • Vaatimukset tiellä työskentelyyn
  • Tiellä tehtävien töiden turvallisuus
  • Turvalliset työskentelytavat ja suojautuminen
  • Raskas liikenne ja tietyöt ? yhteinen toimintaympäristö
  • Liikennejärjestelyt ja Liikenteen ohjaus
  • Toiminta onnettomuustilanteessa
Hintatiedot: 99 + alv
Opetuskieli: Suomi
Kurssin sivu: www.kurssihaku.fi/kurssit-ja-koulutus/tieturvallisuuskoulutus-webinaari-24.2.2021/191375
QR Code generator

kurssihaku.fi - Suuntana osaamiseen

©Positive Productions Oy