Ennakoiva ajaminen EAK, Vantaa, 23.6.2020

https://www.alertum.fi/koulutukset/ennakoiva-ajaminen-eak-koulutus/

Järjestäjä: Alertum Oy
Järjestetään: 23.6.2020 - 23.6.2020
Avoin toteutus
Osoite: Lounasravintola Saarikoski, Niittytie 12, 01510 Vantaa
Kuvaus:

Ennakoivan ajon koulutuksen tavoitteena on, että kuljettaja osaa tunnistaa riskejä, ennakoida ja välttää vaaratilanteita.
Ennakoiva ajo (7h) on kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuksen (35h) ainoa pakollinen koulutus. Koulutus pidetään koulutusohjelman "Ennakoiva ajaminen - Pidä pelivaraa" -mukaisesti luokkaopetuksena, jota täydennetään keskusteluilla, ryhmätöillä ja harjoituksilla. Ennakoivan ajon koulutuksessa ei ole käytännön ajoharjoittelua.

Koulutuksen kouluttaja on suorittanut Liikenneturvan järjestämän raskaan kaluston ennakoivan ajon kouluttajakoulutuksen. Koulutus on osa kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutusohjelmaa.
Jatkokoulutuspäivällä on monta kutsumanimeä: ammattipätevyyskoulutus, CAP-koulutus, direktiivipäivä, jatkokoulutuspäivä...

Tietoa ennakoiva ajo -koulutuksesta Koulutus kestää seitsemän tuntia.
Koulutuksen hinta on 99 euroa + alv. Hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit, lounas ja todistus ennakoivan ajon koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta.
Koulutuksesta saa kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkinnän. Ammattipätevyysmerkintä veloitetaan erikseen.
Ennakoivan ajon pätevyys on voimassa viisi (5) vuotta. Ennakoiva ajo ja kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyys uusitaan käymällä viiden vuoden välein seitsemän (7) tunnin ennakoivan ajon kurssi sekä yhteensä 35 tuntia kuljettajan ammattipätevyyskoulutusta.
Kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus

Saatat tarvita ammattipätevyyskoulutuksia, jos sinulla on kuorma-autokortti (C-, C1-, C1E- tai CE-luokka) tai linja-autokortti (D1, D1E, D tai DE-luokka) ja ajat kyseisen luokan ajoneuvoa työssäsi tai kuljetat yksityisajossa muita kuin omia perheenjäseniäsi. Lue lisää kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuksesta.

Hintatiedot: 99 e + alv
Opetuskieli: Suomi
Kurssin sivu: www.kurssihaku.fi/kurssit-ja-koulutus/ennakoiva-ajaminen-eak-vantaa-23.6.2020/187646
QR Code generator

kurssihaku.fi - Suuntana osaamiseen

©Positive Productions Oy