Tieturva 1 -korttikoulutus, Seinäjoki, 12.02.2019

http://www.alertum.fi/koulutukset/korttikoulutukset/tieturva-1-korttikoulutus

Järjestäjä: Alertum Oy
Järjestetään: 12.2.2019 - 12.2.2019
Avoin toteutus
Osoite: ABC Seinäjoki Verkatehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki
Kuvaus:

Liikennevirasto edellyttää kaikilta yleisillä teillä työskenteleviltä Tieturva 1 -pätevyyttä. Pätevyyden voimassaolon todistat Tieturva 1 -kortilla.

Tieturva 1 on tiellä tehtävien töiden turvallisuuskoulutuksen peruskurssi, joka on kehitetty varmistamaan ja ylläpitämään työntekijän pätevyys kaikissa tietyöolosuhteissa.

Työturvallisuuslainsäädännössä liikennealueella tehtävä työ luokitellaan vaaralliseksi työksi. Yleinen liikenne aiheuttaa tiellä tehtävässä työssä vaaroja niin työntekijöille kuin tienkäyttäjille. Tästä syystä sitä tekemään ja johtamaan saa käyttää vain huolellisia ja päteviä työntekijöitä.

Kurssi-info tieturvakorttikoulutukseen

Koulutusaika
8.00-16.00. Tarvittaessa saat koulutuksen päätteeksi väliaikaisen todistuksen.

Kurssihinta
119 e + alv. Hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit, lounas ja tieturvallisuuskortti koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta.

Ammattipätevyys-merkintä
Tieturvakoulutuksesta on mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä. Trafi-merkinnästä veloitamme 17 e / henkilö (alv 0%) + 9 e toimistokuluja (+ alv 24%)

Pätevyyden voimassaolo
Tieturvallisuuskortti on voimassa viisi (5) vuotta. Tieturvallisuuskortti uusitaan käymällä viiden vuoden välein kahdeksan (8) tunnin tieturvakurssi. 
Opetuskieli: Suomi
Kurssin sivu: www.kurssihaku.fi/kurssit-ja-koulutus/tieturva-1-korttikoulutus-seinajoki-12.02.2019/184865
QR Code generator

kurssihaku.fi - Suuntana osaamiseen

©Positive Productions Oy