Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto

http://www.markinst.fi/tutkinnot/86/markkinointiviestinnan-erikoisammattitutkinto

Järjestäjä: Markkinointi-instituutti
Järjestetään: Kysy ajankohta
Osoite: Töölöntullinkatu 6, 00250 Helsinki
Kuvaus: Rakennatko työssäsi brändiä ja johdat tai suunnittelet markkinointiviestintää? Etsitkö tukea markkinoinnin suunnitteluun? Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnossa otat haltuun brändisi ja teet siitä asiakkaita puhuttelevan.

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto, jossa osaaminen osoitetaan omassa työssä. Jotta voit suorittaa tutkinnon, sinulla täytyy olla alan työpaikka. Tutkinnossa on kaksi suuntautumisalaa: johtaminen ja suunnittelu.

Johtamisen suuntautumisalassa opit toteuttamaan markkinointiviestintästrategiaa, löydät keinot kannattaviin markkinointi-investointeihin ja johdat tiimisi tavoitteisiin. Koulutus sopii vaativissa markkinointiviestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville kuten markkinointipäälliköille.

Suunnittelun suuntautumisalassa löydät suuntaviivat nykyisellä moniulotteisella mediakartalla. Koulutuksen jälkeen toteutat tuloksellista strategista markkinointiviestintää sekä luovaa konsepti- ja kampanjasuunnittelua. Koulutus sopii markkinointiviestinnän suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä toimiville.

Tämä markkinointikoulutusta järjestetään myös Oulussa.
Opetuskieli: Suomi
Kurssin sivu: www.kurssihaku.fi/kurssit-ja-koulutus/markkinointiviestinnan-erikoisammattitutkinto/165066
QR Code generator

kurssihaku.fi - Suuntana osaamiseen

©Positive Productions Oy