< Palaa

Koulutusta verkosta


2.10.2014

Suomalaisesta korkeakoulutuksesta kaavaillaan kansainvälistä vientituotetta. PISA-tuloksemme kiinnostaa ja puhuttaa maailmalla. Meillä on laajaa kokemusta teknologian hyödyntämisessä kaikissa koulutusasteissa. Koulutuksemme on kilpailukykyistä ja tehokasta.

Viimeiset vuodet yrityksissä, sekä julkisella sektorilla ovat olleet haastavia ja se näkyy myös koulutusbudjeteissa. Vaikka työntekijöiden osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen on yhteisön menestymisen avain, koulutuksen hankkiminen on vähentynyt.

Koulutusosaamisen ja teknologisen osaamisen yhdistämällä, koulutus on siirtymässä verkkoon. Parhaimmillaan verkkokoulutus voi sisältää saman laadukkaan sisällön ja interaktiivisuuden kouluttajan ja koulutettavien välillä. Verkkokurssin järjestäminen voi olla merkittävästi edullisempaa, kun osallistujien ei tarvitse matkustaa ja majoittua toiselle paikkakunnalle. Sähköisten oppimateriaalit on helppo ja nopea jakaa osallistujille.

Näemme siirtymisen video- ja etäkouluttamiseen positiivisena mahdollisuutena. Se usein tuo hyötyjä sekä kouluttajalle että koulutettaville.

Jo nyt, voit löytää ammatillista kehittymistäsi tukevaa koulutusta verkosta - Kurssihaku.fi -palvelusta. Lisäksi olemme kehittämässä Kurssihaku.fi -palveluun tapoja markkinoida tehokkaasti etä- ja verkkokursseja.