< Palaa

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry tiedottaa: Positive Productions Oy jatkaa kurssihaku.fi - palvelun ylläpitoa 1.1.2013 alkaen.)


18.12.2012

TIEKE ylläpitää kurssihaku.fi - palvelua normaalisti vuoden 2012 loppuun saakka ja sen jälkeen ylläpitäjänä jatkaa Positive Productions Oy.


TIEKEn ylläpitämä valtakunnallinen aikuis- ja henkilöstökoulutuksen hakupalvelu kurssihaku.fi on ollut käytössä heinäkuusta 2006 lähtien. TIEKEn toiminnan uudistamisen yhteydessä selkeytetään palvelujen kirjoa ja täten osasta palveluja luovutaan.

Positive Productionsin tavoite on kehittää kurssihakua yhdessä koulutusorganisaatioiden kanssa, sekä edelleen kasvattaa kurssi-ilmoittautumisten määrää. Lisäksi keväälle 2013 on suunnitteilla palvelun ulkoasun uudistus.

"Positive Productions on jo aikaisemmin tehnyt yhteistyötä Tieken kanssa kurssihaun teknisen kehityksen osalta. Olemme innoissamme, että vastuu palvelun jatkokehityksestä siirtyy nyt kokonaan meille. Tieken aloittaman työn pohjalta on hyvä jatkaa palvelun kehittämistä." Positive Productionsin toimitusjohtaja Pekka Nurmela sanoo.

kurssihaku.fi - palvelun toimivuuteen ylläpitäjän vaihdos ei vaikuta, vaan se jatkuu normaalisti.

TIEKE kiittää yhteistyöstä.
Toivotamme Onnellista Uutta Vuotta 2013!

Lisätietoa:
Pekka Nurmela, Toimitusjohtaja, Positive Productions Oy
pekka.nurmela@posp.fi, puh +358 400 616 347
http://www.posp.fi

Positive Productions Oy
Positive Productions tarjoaa asiantuntiapalveluita sähköiseen markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Positive Productions ratkaisut auttavat asiakkaitamme säästöjen toteuttamiseen olemassa olevien järjestelmien elinkaarta kasvattamalla. Asiantuntijapalveluiden rinnalla tarjoamme alustariippumatonta ohjelmistokehitystä, sekä ylläpitoa. Omaamme myös vahvan kokemuksen myynti- ja varausjärjestelmistä. Asiakkainamme on julkishallintoa, kotimaisia yrityksiä, sekä globaalisti toimivia pörssiyhtiöitä.